Τουρκικά μέσα ενημέρωσης κατά Νίκου Δένδια.Τον κατηγορούν για "αντιτουρκ"" με την βλέψη να γίνει πρωθυπουργός!!


 


 

Μεγάλο «νταλκά*» έχουν οι Τούρκοι με τον Νίκο Δένδια. Τρώνες «φρίκες» συνεχόμενες, μην μπορώντας να ξεχάσουν τόσο την αντιπαράθεση με τον Μεβλούτ στην Άγκυρα όσο και τα άλλα «χουνέρια**» που τους έχει κάνει, είτε στη Λιβύη, είτε στα Βαλκάνια, είτε με τους δυτικούς συμμάχους κι άλλα (που δεν γράφονται). Οι Τούρκοι ακούνε Δένδια και… γρυλίζουν με την ουρά στα σκέλια.

Στον χορό της αντιδενδιακής υστερίας μπήκε και ο τουρκικός Τύπος, κάτι φυλλάδες χαμηλού αναγνωστικού περιεχομένου αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και σε ποιους απευθύνονται.

Και ο τουρκικός Τύπος «χτύπησε» με τη «ναυαρχίδα» των κεμαλικών, την περιβόητη «Milliyet».

Να σημειωθεί ότι υστερικοί ελληνοφοβικοί στην Τουρκία δεν είναι μόνο οι ισλαμιστές, περισσότερο είναι οι κεμαλικοί.

Η περιβόητη «Milliyet» κατέφυγε σε έναν αντιδενδιακό λίβελο, που τον υπογράφει ο Οζάι Σεντίρ (για όποιον ενδιαφέρεται να του γράψει τη γνώμη του: ozay.sendir@milliyet.com.tr), υπό τον τίτλο «Ο άνθρωπος που ρίσκαρε με πόλεμο με την Τουρκία για να γίνει πρωθυπουργός – Λέγεται Νίκος Δένδιας».

Προσοχή «σκεπτικό» η τουρκική προπαγάνδα:

Ο Δένδιας, σύμφωνα με τους Τούρκους, θέλει να γίνει πρωθυπουργός και γι’ αυτό «τσαμπουκαλεύεται***» στην Τουρκία.

Προφανώς, θα ήθελαν να «σπείρουν δαιμόνια» στο Μέγαρο Μαξίμου (κλασική κουτοπονηριά) αλλά και να στείλουν το μήνυμα ότι ο Νίκος Δένδιας δεν υπηρετεί την πατρίδα του αλλά τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Φτηνός και ρηχός «συνδικαλισμός». Οι Τούρκοι προπαγανδιστές νομίζουν ότι όλα τα αναγνωστικά κοινά του κόσμου, μαζί και οι Πρεσβείες που τους αποδελτιώνουν, είναι στο ίδιο αποχαυνωμένο επίπεδο με τον λαό τους.

Το τουρκικό παραλήρημα ξεκινά με το βιογραφικό του Νίκου Δένδια, ποιος είναι, πόσα και ποια υπουργεία έχει αναλάβει στον πολιτικό του βίο.

Ύστερα, σύμφωνα πάντα με τον Τούρκο λιβελογράφο, ο Νίκος Δένδιας «υπέστη ξυλοδαρμό» στο ελληνικό κοινοβούλιο από τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Οζάι Σεντίρ δεν μπορεί να κρύψει την ετεροχρονισμένη χαρά -και θαυμασμό- του για τον νεοναζί που «έδειρε» τον Δένδια, τον Δένδια που τολμά και σηκώνει ανάστημα στην Τουρκία:

«Αυτό που θυμόμαστε περισσότερο από την υπουργία του ήταν ο ξυλοδαρμός που δέχτηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

»Κατά την ομιλία του, ο βουλευτής της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης προειδοποίησε τον Δένδια που περνούσε [από μπροστά του].

»Όταν ο Δένδιας απάντησε, δέχτηκε ένα καλό ξυλοδαρμό στη βουλή του».

Υπενθυμίζουμε ότι ο θρασύδειλος Ηλίας Κασιδιάρης δεν χτύπησε ποτέ τον Νίκο Δένδια.

Του επιτέθηκε λεκτικά, με πεζοδρομιακό ύφος. Τότε ο Δένδιας γύρισε και του ζήτησε τον λόγο.

Ξύλο πάντως δεν έπεσε. Ούτε ο Δένδιας έδειρε τον Κασιδιάρη.

Εδώ όμως δεν έχει τόση σημασία η αλήθεια αλλά η χαρά του Τούρκου, της «κοσμικής» τάχα «Milliyet», επειδή δήθεν ένας ψυχάκιας νεοναζί έδειρε τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας.


Η τουρκική φυλλάδα, που θεωρείται από τις «σοβαρές», κατηγορεί τον Νίκο Δένδια ότι ως υπουργός Εξωτερικών «φλερτάρει» με την ακροδεξιά «και πιστεύει ότι ο δρόμος προς αυτό είναι μέσα από το να είναι αντιτουρκικός».


Η «Milliyet» εάν θέλει να ανησυχήσει έχουμε καλύτερο να της πούμε.

Ο Νίκος Δένδιας δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι θαυμαστής του Ελευθερίου Βενιζέλου. Ποιας περιόδου; Ας μην θελήσουν οι Τούρκοι να το διαπιστώσουν.

Ο Δένδιας, συνεχίζει η «Milliyet», «είναι τόσο ασυνεπής άνθρωπος που στην ίδια πρόταση μπορεί να πει ότι δεν πρέπει να έρχονται πρόσφυγες στην Ελλάδα από την Τουρκία, αλλά ότι η Τουρκία δεν πρέπει να χτίζει οικισμούς στη Συρία για πρόσφυγες.

»Το μόνο του όνειρο είναι να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Δηλαδή, ο Νίκος Δένδιας αντιτίθεται στην εθνοκάθαρση εις βάρος των Κούρδων στη βόρεια Συρία, στον εκτοπισμό από τις εστίες τους και στη δημογραφική αλλαγή που διαπράττει η κατοχική Τουρκία, στα υπό τον έλεγχό της συριακά εδάφη, για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Βέβαια, αυτό που δεν «χωνεύουν» με τίποτα είναι «το σόου που έκανε στην Άγκυρα παραβιάζοντας τους διπλωματικούς κανόνες», το οποίο «είναι μέρος αυτού και το καύχημα του παντού ότι, “η Ελλάδα είναι το λίκνο της δημοκρατίας”».

Η Ελλάδα είναι το λίκνο της δημοκρατίας. Δεν το λέει ο Δένδιας, όλη η οικουμένη το αναγνωρίζει.

Μήπως η δημοκρατία εφευρέθηκε από τους Τούρκους στη διαδρομή καθώς μας έρχονταν «καβάλα» σε γαϊδούρια από τη Μογγολία;

Και το παραλήρημα συνεχίζεται με τις γνωστές τουρκικές «αναγνώσεις» της Συνθήκης της Λωζάνης κλπ, που δεν υπάρχει λόγος να τις σχολιάσουμε επειδή εάν το κάνουμε παραβιάζουμε κάθε λογική.

Οι Τούρκοι ένα πράγμα ας συγκρατήσουν κι αρκεί:

Ποιας περιόδου «Βενιζέλος» θα ήθελαν να είναι ο Δένδιας;

Μπορεί να είναι και των δύο με μεγάλη επιτυχία.

Ας προσέξουν λοιπόν ποιον «Βενιζέλο» θα του βγάλουν… Κι αυτή τη φορά δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη. Τώρα γνωρίζουμε…
Οι τουρκικές λέξεις του άρθρου:

*νταλκάς: καημός.
**χουνέρι: πάθημα.
***τσαμπουκάς: καβγάς.

https://www.tribune.gr

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.