Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Βάθος ΕΚΛΟΓΕΣ


Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ  ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Βάθος ΕΚΛΟΓΕΣ 

Σε νέες εξακόσιες προσλήψεις ειδικών φρουρών που «μυρίζουν» εκλογές προχωρά η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ενισχύσει τις Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ «θα προσληφθούν από τη λίστα επιλαχόντων, σύμφωνα με την από 31 Μαΐου 2021 προκήρυξη ενώ θα καλύψουν τις επιπλέον θέσεις σε ποσοστό 80% από την κατηγορία Α’ (480 θέσεις) και 20% από την κατηγορία Β’ (120 θέσεις)». Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την χορήγηση  στους υποψήφιους τα δελτία υγειονομικών εξετάσεων ενώ οι προκαταρκτικές εξετάσεις θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο. 

Την ίδια ώρα όμως, οι τετρακόσιοι συνάδελφοι τους, που προσελήφθησαν για να στελεχώσουν την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, δεν κάνουν τίποτα σε σχέση με την αστυνόμευση των ιδρυμάτων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, καλύπτουν τα κενά που υπάρχουν σε όλα τα αστυνομικά τμήματα κάνοντας σκοπιές σε διάφορους «στόχους». 

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας καταλήγει λέγοντας ότι «οι παραπάνω προσλήψεις αποτελούν έμπρακτη εφαρμογή του Κυβερνητικού Σχεδιασμού και εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναβάθμιση και ενίσχυση της ασφάλειας προσώπων και υποδομών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου». Ούτε κουβέντα όμως για τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργού που έκαναν λόγο για «περιπολίες της Πανεπιστημιακής αστυνομίας στις… 15 Ιουνίου» δηλαδή…χθες.
.zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.