Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ κατά μεταναστών στα σύνορα - Ένας μετανάστης νεκρός



Ένας παράτυπος μετανάστης από το Αφγανιστάν σκοτώθηκε όταν οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ στα σύνορα της Αδριανούπολης, σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα: «το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Alibey, στα ελληνικά σύνορα της συνοικίας Uzunköprü της Αδριανούπολης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δυνάμεις ασφαλείας από ελληνικής πλευράς άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας μεταναστών από το Αφγανιστάν που ήθελαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Ένα άτομο από την ομάδα των 8 ατόμων τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο άκουσμα του συμβάντος, ο τραυματίας μετανάστης, ο οποίος μεταφέρθηκε από τις ιατρικές ομάδες που μετέβησαν στην περιοχή, μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Uzunköprü. Ο Αφγανός μετανάστης, του οποίου η κατάσταση της υγείας ήταν βαριά, πέθανε παρά την παρέμβαση των γιατρών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.»

Πηγές των ελληνικών Αρχών διέψευσαν στη Ζούγκλα το παραπάνω γεγονός.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.