Πολάκης με παρέμβαση του στην Βουλή ζητά την επαναφορά της ΑΑΔΕ στον σκληρό πυρήνα του κράτους!!


 




O βουλευτής , Παύλος Πολάκης , επανάφερε στην Βουλή  την θέση του  ότι η κυβερνητική εξουσία θα πρέπει να ελέγχει τις ανεξάρτητες δημόσιες αρχές, που έχει διατυπώσει εσωκομματικά και στο παρελθόν 


Μιλώντας στα  μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης  ανέφερε, πως ουσιαστικά «τραμπούκισε λεκτικά» τον προϊστάμενο της   της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων  Γιώργο Πιτσιλή, προκειμένου να επιβάλλει την άποψη του .

Ο κ. Πολάκης  έβαλε στο στόχαστρο του, τον επικεφαλής της Αρχής Γιώργο Πιτσιλή, λέγοντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως «επιβεβαιώνεται το λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να σας τοποθετήσει εδώ».

 «Θυμάστε πως κυνηγιόμασταν όταν εμείς με πολιτική απόφαση θέλαμε να δώσουμε τα αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ; Θυμάσαι που εσύ καθυστερούσες να μας δώσεις τα στοιχεία και μιλήσαμε στο πορτοκαλί τηλέφωνο σε άπταιστα γαλλικά για να μας δώσεις τον κατάλογο;» είπε.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  δεν σταμάτησε εδώ καθώς υποστήριξε ότι οι αρμοδιότητές  της ΑΑΔΕ  πρέπει να επιστρέψουν στο σκληρό πυρήνα του κράτους και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.