Η Ενωση Τραπεζών και Χρηματοπιστωτικών Θεσμών της Αλγερίας ζητά το πάγωμα των εμπορικών συναλλαγών με την Ισπανία!!


 


 Τραπεζικός οργανισμός-κλειδί στην Αλγερία ανακοίνωσε δραστικούς περιορισμούς στις εμπορικές συναλλαγές με την Ισπανία, μετά την αναστολή της συμφωνίας συνεργασίας των δύο κρατών, με έγγραφο που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη το βράδυ από μέσα ενημέρωσης της χώρας.
«Να προχωρήσετε στο πάγωμα»

Μετά «την αναστολή της συμφωνίας φιλίας, καλής γειτονίας και συνεργασίας με το Βασίλειο της Ισπανίας, σας ζητείται να προχωρήσετε στο πάγωμα» κάθε συναλλαγής που αφορά το «εμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών από και προς την Ισπανία» από σήμερα, ανέφερε η Ενωση Τραπεζών και Χρηματοπιστωτικών Θεσμών σε ειδοποίησή της προς τους επικεφαλής των αλγερινών τραπεζικών και χρηματοοικονομικών οργανισμών.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση για την απόφαση να παγώσουν οι τραπεζικές συναλλαγές που συνδέονται με το εξωτερικό εμπόριο προς και από την Ισπανία.

Ακύρωσε τη συμφωνία φιλίας

Το Αλγέρι ακύρωσε χθες τη «συμφωνία φιλίας, καλής γειτονίας και συνεργασίας» που είχε υπογράψει με τη Μαδρίτη το 2002 εξαιτίας της μεταστροφής της Ισπανίας στο ζήτημα της Δυτικής Σαχάρας, την ευθυγράμμισή της με τη θέση του Μαρόκου.

Τη 18η Μαρτίου, η ισπανική κυβέρνηση προχώρησε σε θεαματική αλλαγή στάσης ως προς την υπόθεση της Δυτικής Σαχάρας, τασσόμενη υπέρ του μαροκινού σχεδίου για την αυτονομία της περιοχής, προκαλώντας οργή στο Αλγέρι, τον κυριότερο υποστηρικτή του κινήματος της ανεξαρτησίας των Σαχράουι, του Μετώπου Πολισάριο.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.