Ακάρ: «Οι δυνατότητες της Τουρκίας ξεπερνούν το ανάστημα της Ελλάδας»…Ας δοκιμάσει



Ακάρ: «Οι δυνατότητες της Τουρκίας ξεπερνούν το ανάστημα της Ελλάδας»…Ας δοκιμάσει


Υπερφίαλος ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χ.Ακάρ, πρόσθεσε μία ακόμη αλαζονική δήλωση στις πολλές που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Σύμφωνα με  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Turkiye, είπε:

«Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι. Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλαδας».

Ο κ.Ακάρ «γαβγίζει» πολύ…Δεν ξέρουμε αν θέλει και να «δαγκώσει».Θα πρέπει να το σκεφθεί καλά. Ωστόσο η δήλωση πρέπει να «μετρηθεί» σωστά από την Αθήνα, καθώς αποτελεί μια ακόμη προαναγγελία για ένοπλη κρίση με την Τουρκία.

Κατά τ ΄  άλλα ο Ακάρ επανέλαβε τις γνωστές ανοησίες που έχει πει κατά καιρούς. Ανοησίες που βέβαια οι ανεκδιήγητοι της ΕΕ της ακούν και αντιδρούν με χλιαρές και «ισορροπημένες» δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ο Ακάρ είπε ότι οι Έλληνες αξιωματούχοι δεν πρέπει να επισκέπτονται …ελληνικά νησιά.
Από Militaire News 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.