60χρονος Αλβανός που επιχείρησε να σκοτώσει ομοεθνή του με μαχαίρι συνελήφθη στην Νέα Φιλαδέλφεια


 


 

Στη σύλληψη ενός 64χρονου Αλβανού προχώρησαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για απόπειρα δολοφονίας ενός 60χρονου ομοεθνή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 64χρονος το βράδυ της 20ης Ιουνίου, επιτέθηκε με μαχαίρι στον 60χρονο τραυματίζοντας τον στο στήθος και στα πλευρά. Oι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν για περίπου δυο 24ωρα τον εντόπισαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ από τον έλεγχο που του έγινε , στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.