ΛΑΡΙΣΑ ΣΟΚ 51 χρόνια κλεισμένη σε ενα διαμέρισμα μίλαγε μονο την δική της γλώσσα



ΛΑΡΙΣΑ ΣΟΚ 51 χρόνια κλεισμένη σε ενα διαμέρισμα μίλαγε μονο την δική της γλωσσά 

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης της 51χρονης που παρέμενε έγκλειστη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη 76χρονη μητέρα της στη Λάρισα επί 42 χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 9.

Τώρα λοιπόν που ανοίγουν στόματα, καταγγέλλεται πως η αστυνομία έχει μεταβεί στο διαμέρισμα τρεις φορές για άλλο λόγο και ενημερώθηκε για το δράμα του εγκλεισμού της γυναίκας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια παρέμβαση.

Η κατάσταση που βίωνε για δεκαετίες ήταν ασύλληπτη, με την 51χρονη να «μιλά μόνο τη δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν «ένα παιδί φοβισμένο, ένα αγρίμι», όπως δήλωσε θεία της στον ΑΝΤ1.

«Mε έβριζε και με εκβίαζε η μάνα γιατί ήθελα να την καταγγείλω»

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».
.zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.