Η Ρωσσία έτοιμη να εξάγει 50 τόννους σιτηρών,,,, Δήλωση Πούτιν για τεχνητή διόγκωση της κρίσης!


 

 





 Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξάγει σιτηρά στις παγκόσμιες αγορές, τα προβλήματα εφοδιασμού διογκώνονται τεχνητά από τις δυτικές χώρες, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Σχεδιάζουμε μια καλή συγκομιδή. Θεού θέλοντος, όλα θα πάνε καλά μαζί μας. Και από τους 37 εκατομμύρια τόνους που προμηθεύουμε στην παγκόσμια αγορά φέτος, πιθανότατα θα μπορέσουμε να προμηθεύσουμε 50 εκατομμύρια τόνους σιτηρών στις παγκόσμιες αγορές», είπε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής BRICS plus.

Η υστερία για τη διακοπή της μεταφοράς ουκρανικών σιτηρών είναι τεχνητά διογκωμένη, η Ρωσία δεν εμποδίζει τις εξαγωγές της από την Ουκρανία, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Επίσης ανέφερε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να εκπληρώσει όλες τις συμβατικές της υποχρεώσεις και να προμηθεύσει ενέργεια, λιπάσματα και σιτηρά:

«Η Ρωσία είναι ένας σημαντικός και υπεύθυνος συμμετέχων στην παγκόσμια αγορά τροφίμων και είμαστε, φυσικά, έτοιμοι να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε με καλή πίστη όλες τις συμβατικές μας υποχρεώσεις για την προμήθεια γεωργικών προϊόντων, λιπασμάτων, μεταφορέων ενέργειας και άλλων κρίσιμων προϊόντων». 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.