Ιταλία: Επτά νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στην κεντρική Ιταλία 4 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ



Ιταλία: Επτά νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στην κεντρική Ιταλία 4 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Επτά άνθρωποι έχασαν τελικά την ζωή τους, αφού εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο που αρχικά είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, από πτώση ελικοπτέρου στην κεντρική Ιταλία. Το ελικόπτερο κατέπεσε την Πέμπτη (9.6.2022) σε ορεινή περιοχή των Απενίνων, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιφερειών της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια. 

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί την Πέμπτη από την περιοχή Λούκα της Τοσκάνης και κατευθυνόταν προς την πόλη Τρεβίζο στη βόρεια Ιταλία, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ. Σε όλη την περιοχή την ώρα της τραγωδίας επικρατούσαν εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες.

Εκτός από τον Ιταλό πιλότο, επέβαιναν σε αυτό τέσσερις Τούρκοι επιχειρηματίες και δυο Λιβανέζοι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πιλότος φέρεται να προσέκρουσε σε πλαγιά κοντά στον χείμαρρο Λάμα, σε υψόμετρο 1.922 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας, της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας και του Τμήματος Παροχής Πρώτων Βοηθειών των Αλπίνων.

Όπως προαναφέρθηκε, άπαντες οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο εντοπίστηκαν νεκροί. Πρόκειται για τον 33χρονο πιλότο Corrado Levorin, από το Βένετο, και τους έξι επιβαίνοντες στην άτρακτο. Ο λόγος για τους τέσσερις Τούρκους επιχειρηματίες Kenar Serhat, Cez Arif, Ilker Ucak, Erbilaltug Bulent, της τουρκικής εταιρείας Eczacibasi, και τους δύο Λιβανέζους Chadi Kreidy και Tarek El Tayak της εταιρείας Sanita και Gespa του λιβανικού ομίλου Indevco αντίστοιχα.

Και οι έξι βρέθηκαν στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση It’s Tissue που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στη Lucca.

Πηγή φωτό: cnn turk.com

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.