Συνάντηση Δένδια με Υπέξ Αρμενίας αύριο Δευτέρα 27/06!


 


 
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα (27/06) με τον Αρμένιο ομόλογό του, Αραράτ Μιρζογιάν, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (26/06).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνεται: «Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντήσει στην Αθήνα αύριο, Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας, Ararat Mirzoyan, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα. Οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση περί ώρα 13:05 και κατόπιν θα λάβουν χώρα διευρυμένες συνομιλίες. Στη συνέχεια, περί ώρα 13:45, οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν Μνημόνιο Κατανοήσεως μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο περί ώρα 13:50. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας».
Τι θα συζητήσουν οι δύο ΥΠΕΞ

Ακόμα, όπως τονίστηκε, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο υπουργών αναμένεται να επικεντρωθούν στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στον Καύκασο, στην κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο των τριμερών σχημάτων συνεργασίας, καθώς και στις σχέσεις Ε.Ε.-Αρμενίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.