Απίστευτο!Κουκουλώνουν στο εφετείο σκάνδαλο 15 δισ ευρώ, γιατί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είναι...άγνωστης διεύθυνσης!!!Η πλαστή απόφαση του ΣτΕ κινητοποίησε την τεκτονική στοά και γίνονται ...θαύματα!


ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η Γαλλία αυτό τον καιρό είναι στην επικαιρότητα λόγω των εκλογών και της τεράστιας αποχής-σιχαμάρας των ψηφοφόρων στην πολιτική κάστα.

“Γιατί να πάω να ψηφίσω;Για να ψηφίσω κάποιους που μπαίνουν στην πολιτική για να βρουν επάγγελμα η και για να πλουτίσουν;”

Αυτό ήταν σύμφωνα με γάλλους δημοσκόπους το κεντρικό “επιχείρημα” των περισσότερων από το τεράστιο ποσοστό των 60% της αποχής.

Στην Ελλάδα τα στηρίγματα της κυβέρνησης Πρετεντέρης και Πορτοσάλτε δεν ψάχνουν τα αίτια της …σιχαμάρας,αλλά τις διαφορές μεταξύ του… Αλέξη Τσίπρα και του γάλλου Μελανσόν που έπεσε πάνω στον νήμα των εκλογών με τον φίλο τους Μακρόν.

Αν ψάξουν θα βρουν ότι μόλις προ ολίγων ημερών καταδικάστηκε και ο δεξιός πρώην πρωθυπουργός Φρ.Φιγιόν μαζί με τη σύζυγό του.

Νωρίτερα ο “σαλονικιός”πρόεδρο Σαρκοζί βρήκε το μπελά του στη γαλλική Δικαιοσύνη,γιατί με ανώτατους(…)δικαστές προσπάθησε να κουκουλώσει τη μίζα από την γαλλίδα δισεκατομμυριούχο Μπετανκούρ της περίφημης εταιρείας  L OREAL.

Είναι ο ίδιος πρώην πρόεδρος Σαρκοζί,ο οποίος ως δίδυμο με την Μέρκελ στρίμωξε τον Γιωργάκη Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ και τη μαμά του.

Την ίδια λίστα Λαγκάρντ που έθαψαν στην Ελλάδα με δήθεν(κατά τη νομική μας άποψη) παραγραφές κλπ και τώρα μας λένε ότι θα βρουν τα αμύθητα πλούτη του Τράγκα με άλλο τρόπο.Δυο προηγούμενες διώξεις και έρευνες 2014 και 2018 δεν έφταναν…

Του ίδιου Τράγκα που χόρευε βάλς στη λίστα αυτή με υπουργούς,πρωην πρωθυπουργούς κλπ.

Λίγα 24ωρα πριν τις γαλλικές εκλογές καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο πρώην πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών κλπ της Γαλλίας επι Σαρκοζί Φρανοσυά Φιγιόν  για ένα αδίκημα ,το οποίο στην Ελλάδα είναι τόσο συνηθισμένο,ώστε να είναι κανόνας και αντι τιμωρίας έχουμε …εύσημα!

Είχε τοποθετήσει στο γραφείο του την ουαλλή συζυγό του με μισθό κοντά στα 40 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.Δηλαδή 3 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι η συζυγός του δεν πήγαινε ποτέ στο γραφείο και δεν προσέφερε το παραμικρό εργασιακά.

Και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή ο Φιγιόν και δυο η συζυγος.Η διαφορά είναι ότι ο Φιγιόν θα μείνει στη φυλακή για τουλάχιστον ένα χρόνο!Η συζυγος όχι.Επίσης θα επιστρέψουν 900 χιλιάδες ευρώ ,καθώς υπολογίζουν ότι η συζυγος πήρε αυτά τα 15 χρόνια συνολικά 800 χιλιάδες.

Αυτά άκουγαν τα τελευταία χρόνια οι Γάλλοι,έστω και αν τον Μακρόν δεν τον έπιασαν κάπου παρόμοια.Και γιαυτό και πρώτευεσε.

Στην Ελλάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης μας λέει με το στόμα γεμάτο ότι υπερήφανα θα επαναφέρει μαζί με το όνομα του ΠΑΣΟΚ και τα παλαιά στελέχη του.

Είναι το ίδιο ΠΑΣΟΚ το οποίο μαζί με τη Νέα Δημοκρατία χρωστούν στο ελληνικό κράτος δυο χιλιάδες φορές πιο πολλά από όσα πήρε η συζυγος του Φιγιόν!!!Κοντά στο μισό δις.Και αντι να τα επιστρέψουν περνούν κι άλλο νόμο παραγραφής ,χωρίς αιδώ έναντι των Ελλήνων που τα Κόμματα αυτά κατέστρεψαν για οφειλές 3-5 χιλιάδων ευρώ.

Στα παλαιά στελέχη ανήκε και ο Ακης.

Ο ίδιος Ακης με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.Ο ίδιος Ακης που “αγόρασε” σπιταρώνες στην Αθήνα.Στο Κολωνάκι,στην είσοδο της Ακρόπολης.Και ακόμα δεν τα πήρε το Δημόσιο πίσω παρότι μας είπαν ότι τα δήμευσαν τότε…

Πότε;Πριν …15 χρόνια!!!

Τη δήμευση θα έπρεπε να κάνει το Δημόσιο δια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους,δια των εφοριών κλπ κλπ

Είναι το ίδιο Δημόσιο το οποίο παρίσταται σε δίκες για κακουργήματα,αλλά όχι σε όλες.Ετσι επιτρέπει να κάνουμε σκέψεις κακές και κάκιστες για τα κριτήρια με τα οποία παρίσταται.

Π.χ. αυτό τον καιρό δικάζεται στέλεχος της μασονικής στοάς Αθηνών, διότι προσκόμισε σε πελάτη του την υπ αριθμόν 1237/2004 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας,η οποία είναι πλαστή από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη των…δεκάδων σελίδων της.

Μετά 18 χρόνια από τον αριθμό της απόφασης ακόμα δεν έχει δικαστεί σε πρώτο βαθμό!!!

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ΔΕΝ παρίσταται στο φοβερό αυτό έγκλημα,πρωτοφανές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Από το Συμβούλιο Επικρατείας δεν έχει δώσει απλή κατάθεση κανείς από τους (δήθεν)υπογράφοντες την απόφαση δικαστές και γραμματείς.Ούτε παρίστανται στη δίκη ως παθόντες…

Είναι το ίδιο Συμβούλιο Επικρατείας ,από το οποίο προέρχεται η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατίας και ήταν στην κορυφή του όταν εξελισσόταν αυτό το μέγα σκάνδαλο, για το οποίο το Ανώτατο Δικαστήριο έδειξε αδιανόητη αδιαφορία.

Είναι η ίδια πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να μας βγάλει μια ανακοίνωση για το πως πληροφορήθηκε ότι το 2009 η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(που τώρα όλα τα σαρώνει,όλα τα μαχαιρώνει στους δημόσιους διαγωνισμούς)πωλούσε σπίτια-πρότυπα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και έσπευσε και αγόρασε και εκείνη ένα.

Ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε στη Γαλλία αν ο Μακρόν ήταν στην ίδια θέση…

Αυτό, ίσως, το φαντάζεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και γιαυτό διαμένει στο ίδιο σπίτι απο το …1968!

Στη δίκη αυτή της πλαστής απόφασης του ΣτΕ γίνονται σημεία και τέρατα νομικά και μιλούν για τον πελάτη του μασονικού στελέχους που προσκόμισε την απόφαση και όχι για το ΚΥΚΛΩΜΑ,τη συμμορία του λευκού κολλάρου ,που παρήγαγε τα πλαστά!

Και με διάφορα νομικά τρυκ μας λένε ότι δεν μπορούν να λάβουν υπόψη τους διάφορα πολύ επιβαρυντικά στοιχεία.

Μετά 18 χρόνια από το…2004…

Το 2004 είχαμε πολλή δουλειά βρε αδελφέ και δεν πρόκαναν…Ηταν η χρονιά των Ολυμπιακών,η οποία κληροδότησε στην Ελλάδα και το γνωστό…πολιτικό τσόλι που κάπου -κάπου βγαίνει απο το χρυσό του μαυσωλείο,όχι για να μας μιλήσει(και απο την κρατική ΕΡΤ…) για τις μιζαδόρικες εταιρείες της εποχής εκείνης και τις απίστευτες ντόπες,αλλά για “αρρητ αθέμιτα κουκιά μαγειρεμένα”.

Σε άλλη αίθουσα του Εφετείου γίνεται μια δίκη με στόχο να κουκουλώσουν το σκάνδαλο, το οποίο κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(ολοσέλιδο 29/11/2015) είναι της…φτωχής τάξης των 15 δις ευρώ και ονομαζόταν ” παράνομες κρατικές ενισχύσεις προς τις ΔΕΚΟ για την συντήρηση με χρήματα των κουτόφραγκων των κομματικών “στρατευμάτων” των Ακηδων,Τσουκάτων,μαντέληδων,Σμπώκων κλπ μηδε νεοδημοκρατών και κάποιων της Αριστεράς εξαιρουμένων…

Μάρτυρας σε αυτή τη δίκη έχει κληθεί μια διευθύντρια του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους,η οποία όμως σύμφωνα με τα συντριπτικά στοιχεία που κουκουλώθηκαν θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενη.

Για να “μην γίνει καμιά στραβή” στο δικαστήριο,όπως λέει και το γνωστό …πολιτικό τσόλι, με θράσος χιλίων πιθήκων το ελληνικό κράτος και οι αρμόδιοί του δήλωσαν στο δικαστήριο ότι η Διευθύντρια του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους που αμείβεται κάθε μήνα με το…παντεσπάνι της είναι…αγνώστου διαμονής και άρα δεν θα την εμφανίσουν στο δικαστήριο!

Το πάρτι των κρατικών αυτών ενισχύσεων στην ουσία ήταν τρόπος να γεμίζουν τα ταμεία με τη μέθοδο “Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει” οι συστημικές τράπεζες.

Μια απο τις τράπεζες αυτές πήρε από την υπηρεσία αυτή του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους ακούρευτα κάτι…εκατομμύρια.

Η συζυγός του,είναι ,λένε και δεν είναι ανέκδοτο,μάρτυρας κατηγορίας του στελέχους που έκοψε το πάρτι αυτό…

Ελλάδα 2022.Το κράτος της κανονικότητας.

Το ίδιο αυτό κράτος,στο οποίο το δικαίωμα των πολιτών σε εξέγερση έναντι της κρατικής αυθαιρεσίας,αναγνωρίζει με το βιβλίο του ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Το ίδιο αυτό κράτος που έβαλε καθείρξεις 262 ετών σε 15 νεαρούς(πυρήνες της φωτιάς) και τους κράτησε στις φυλακές, γιατί με γκαζάκια προξένησαν υλικές ζημιές 3-5 χιλιάδων ευρώ στις πόρτες κάποιων πολιτικών γραφείων.

Διότι το κράτος αυτό δεν ανέχεται την παρανομία,από όπου και αν προέρχεται…

Το άλλο με τον Τοτό;
».

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.