Πάνω από 100 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται να καραθέσουν για την φωτιά στην Βαρυπόμπη πέρυσι το καλοκαίρι!!


 


 Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τις φωτιές σε Βαρυμπόμπη και Τατόι, καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε.

Η φωτιά κατέκαψε 100.000 στρέμματα πευκοδάσους και έτσι όπως φαίνεται αρκετοί αξιωματικοί θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν πορίσματα πραγματογνωμόνων που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα εναέρια επιτήρηση, υπήρχε καθυστερημένη αντίδραση των πυροσβεστών, ενώ αποδίδονται και ευθύνες για τη μεγάλη αναζωπύρωση της επόμενης μέρας, με την καταστροφή να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.


Είναι η πρώτη φορά που ένας τόσος μεγάλος αριθμός αξιωματικών καλούνται να απολογηθούν ως ύποπτοι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.