Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια σταθμού LNG με συμμετοχή των πρωθυπουργών των Βαλκανικών χωρών και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου!!


 


 Ηγέτες των βαλκανικών χωρών και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναμένεται να φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη για να παρευρεθούν στην επίσημη εκκίνηση του έργου LNG TERMINAL (FSRU) Alexandroupolis.

Η εταιρεία Gastrade του ομίλου Κοπελούζου, η οποία έχε αναλάβει το έργο LNG TERMINAL (FSRU) Alexandroupolis (εικόνα, επάνω, από Gastrade), με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη αύριο Τρίτη 3 Μαΐου εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα για την επίσημη εκκίνησή του.
Ηγέτες βαλκανικών χωρών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη του Τελωνείου (εντός του λιμανιού) με ώρα προσέλευσης τη 12η μεσημβρινή, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Αναμένεται να συμμετέχουν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλγαρίας Κίριλ Πέτκοφ, Βόρειας Μακεδονίας Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρκ Μισέλ και τοπικοί αξιωματούχοι.
Το πρόγραμμα

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

– Ξεκίνημα 12:30 Εισαγωγικό βίντεο / Ιστορία της πόλης της Αλεξανδρούπολης

– Εναρκτήριος λόγος από τον κ. Κωστή Σιφναίο, Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gastrade Εταιρικό βίντεο

– Ομιλίες Τοπικών Αρχών, 12:45 Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Ιωάννης Ζαμπούκης

– Σύντομος χαιρετισμός Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου

– 12:55 Βίντεο / Μήνυμα μετόχων

13:05 Κεντρική Ομιλία του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη -Κεντρική Ομιλία του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ.Kiril Petkov

– Σύντομη ομιλία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ.Charles Michel

– Σύντομη ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Aleksandar Vučić

– Σύντομη ομιλία του Πρωθυπουργού των Σκοπίων κ.Dimitar Kovačevski

13:35 Τελετή υπογραφής από τους Πρωθυπουργούς της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας

Λήξη συνεδρίασης, 13:40 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.