ΑΥΣΤΡΙΑ...ΒΑΓΟΝΙ ΤΡΕΝΟΥ ΑΝΑΤΡΆΠΗΚΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ KAI ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



ΑΥΣΤΡΙΑ...ΒΑΓΟΝΙ  ΤΡΕΝΟΥ ΑΝΑΤΡΆΠΗΚΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ KAI ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε και ένα βαγόνι ανατράπηκε το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στην περιοχή Μόντλινγκ, νότια της Βιέννης στην Αυστρία. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, κι άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού, Αντρέας Ζένκερ, όπως μεταδίδει το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.

Το ατύχημα συνέβη μετά τις 6 το απόγευμα στη γραμμή Πότεντόρφερ. Σύμφωνα με τον Ζένκερ, πολλοί επιβάτες που δεν τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο κέντρο ανακούφισης του Ερυθρού Σταυρού στο Μύνχενντορφ.

Στο σημείο του ατυχήματος αναπτύχθηκε μεγάλη ομάδα σωστικών συνεργείων. Εκτός από τους βοηθούς του Ερυθρού Σταυρού και του Σαμαρειτικού Συνδέσμου, αναπτύχθηκαν τέσσερα ελικόπτερα έκτακτης ανάγκης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.