Φιλανδία...Η κοινοπραξία Fennovoima ανακοίνωσε την ακύρωση συμβολαίου με τήν ρωσσική Rosatom για κατασκευή πυρηνικής μονάδας στην χώρα! χώρα με

 


 


 Η φινλανδική εταιρική κοινοπραξία Fennovoima ανακοίνωσε σήμερα ότι διέκοψε το συμβόλαιο της με τη ρωσική κρατική εταιρία Rosatom, σχετικά με την προγραμματισμένη κατασκευή μιας μονάδας πυρηνικής ενέργειας στη Φινλανδία.

Ο πυρηνικός σταθμός Χανχικίβι ανατέθηκε στην Fennovoima, μία κοινοπραξία φινλανδικών και ρωσικών συμφερόντων. Στην κοινοπραξία αυτή, η συμμετοχή της Φινλανδίας συμπεριελάμβανε τις εταιρίες, Outokumpu, Fortum και SSAB με το 2/3 του μετοχικού πακέτου, ενώ η θυγατρική της Rosatom RAOS Voima είχε στον έλεγχό της το υπόλοιπο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.