Η Deutsche Telekom κατέχει πλέον το 50% στον ΟΤΕ!!


 


 

Στο 50% ανήλθε στις 13 Μαΐου 2022 το ποσοστό της Deutsche Telekom AG επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε «οι αγορές ιδίων μετοχών του ΟΤΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της συμμετοχής της DT στον ΟΤΕ στο 50%, δεδομένου ότι τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις ίδιες μετοχές σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία έχουν ανασταλεί. Τα συνολικά δικαιώματα ψήφου της ΟΤΕ, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου που έχουν ανασταλεί, ανέρχονται σε 441,109,999.

Σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση της DT, ο αριθμός των μετοχών μετά των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η DT ανέρχεται σε 220.567.676, ήτοι ποσοστό 50,00% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.