Αθηνά Λινού: Παράξενοι οι αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών


Για την ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών στη χώρα μας μίλησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού.

«Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει. Εκείνο που μας ανησυχεί είναι ότι στη μεν πολύ βρεφική ηλικία ο αιφνίδιος θάνατος ήταν γνωστό φαινόμενο, στην εφηβική ηλικία ειδικά σε παιδιά που αθλούνται, το ίδιο» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όπως ανέφερε «αιφνίδιος θάνατος μετά από πυρετικό επεισόδιο είναι εξαιρετικά σπάνιος. Ίσως σε μια άλλη περίοδο τρεις αιφνίδιοι θάνατοι σε παιδιά να μη μας τρομοκρατούσαν. Τώρα με τον κορωνοϊό και την ηπατίτιδα όλο αυτό είναι ανησυχητικό αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται και αν είναι στο πλαίσιο του αναμενόμενου ή όχι».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.