ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Α.ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!


 




Με τους νεκρούς από την πανδημία να πλησιάζουν τους 30.000, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, έριξε όλη την ευθύνη για την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας στην ελληνική κοινωνία και την «άθλια αντιπολίτευση».

Ευτυχώς η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε 3 φάσεις. Την 1η φάση καταπληκτικών αποτελεσμάτων, τη 2η του μέσου όρου και την 3η όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Τι συνέβη; Μικρά λάθη, αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μία έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.





 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.