Προβλήματα από έντονη χαλαζόπτωση στα Ιωάννινα


Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε για μισή ώρα την πόλη των Ιωαννίνων και δημιούργησε προβλήματα, στους δρόμους, σε ισόγεια και υπόγεια, καθώς και στην ηλεκτροδότηση ορισμένων περιοχών της πόλης.

Το χαλάζι που έπεφτε ασταμάτητα δημιούργησε προβλήματα στους οδηγούς. Ειδικά όσοι βρίσκονταν στην οδό Δωδώνης στην είσοδο της πόλης, αντιμετώπισαν δυσκολία στην οδήγηση.


Μέσα σε 15 λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ πολλές κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απάντληση υδάτων σε χαμηλότερα σημεία της πόλης προς τη λίμνη, όπως και στα προάστια Ανατολή και το Νεοχωρόπουλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.