Ελλάδα συμμαζέψου» μας λέει ο Ερντογάν ,γιατί κανένας δεν τον συμμαζεύει…Ελλάδα συμμαζέψου» μας λέει ο Ερντογάν ,γιατί κανένας δεν τον συμμαζεύει…

Σε μια προβοκατόρικη ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ο Ερντογάν για να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και να κάνει επίδειξη αποφασιστικότητας.

Η «δημοσιογραφική ερώτηση» ήταν «αν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αλλάξει την ώρα που νέες γενιές  μεγαλώνουν με αντιτουρκικό αίσθημα ; Πώς βλέπετε την πιθανότητα η Ελλάδα να εγκαταλείψει το αντιτουρκικό αίσθημα;»,

ΟΕρντογάν απάντησε σύμφωνα με την Τζουμχουριέτ:

«Έχουμε τελειώσει τις Συνεδριάσεις του Στρατηγικού Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου με την Ελλάδα; Το εξηγήσαμε αυτό. Σημαίνει «Συμμαζέψου Ελλάδα»! Γιατί; Είμαστε φίλοι με εκείνους που είναι φίλοι μαζί μας, αλλά ένα πράγμα πρέπει να ξέρουν καλά: Ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται σε αυτούς που μας βλέπουν ως εχθρούς».
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.