Πήρε εξιτηριο το κοριτσακι που σώθηκε από πνιγμό στο λιμάνι του Πειραιά!!


 


  «Είδα το κοριτσάκι μόνο του στην θάλασσα… πνιγόταν»

Σε αρκετά καλή κατάσταση είναι η 5χρονη που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και παραλίγο να πνιγεί. Η 5χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Τι είπε ο πατέρας

«Πήγε στο λιμάνι, στα λάστιχα και έπαιζε με το πόδι της, γλίστρησε με το πόδι της και έπεσε μέσα. Δευτερόλεπτα ήταν εκεί, και δεν ήμουν και εγώ εκεί και έπεσε το παιδί μέσα. Μετά το καταλάβαμε, γιατί όταν έπεσε το κορίτσι μέσα έφευγε το καράβι. Και αυτοί από πάνω από το καράβι φώναζαν «το μικρό κορίτσι έπεσε μέσα στη θάλασσα»», ανέφερε ο πατέρας της 5χρονης για το ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.
Ο πλοίαρχος

Μάλιστα, ο άνθρωπος που αντιλήφθηκε πρώτος ότι η 5χρονη έπεσε στη θάλασσα και έσωσε το παιδί ήταν ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγ. Νεκτάριος», Απόστολος Λαζαρίδης, ο οποίος ενημέρωσε τους λιμενικούς που κατάφεραν να βγάλουν το κορίτσι από το νερό.

«Είδα το κοριτσάκι μόνο του στην θάλασσα… πνιγόταν. Ήταν σε απόσταση 60 μέτρων από το πλοίο μου. Ήμουν έτοιμος να πηδήξω στην θάλασσα, ενημέρωσα τις Αρχές. Ευτυχώς ήρθαν άμεσα οι Αρχές» είπε στην ΕΡΤ ο πλοίαρχος και συμπλήρωσε πως «Ήταν κοντά στο λιμάνι, δεν ήξερε να κολυμπάει το παιδί… Εγώ είδα τα χεράκια του μόνο…».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.