Αδιανόητη ενέργεια της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ! Ζητά πρόστιμο και φυλάκιση σε όσους εργαζομένους συμμετείχαν στην στάση εργασίας!!


 


  Κατά των εργαζόμενων που μετείχαν στη στάση εργασίας στο μετρό στρέφεται η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό (ΣΕΛΜΑ), Σπύρου Ρεβύθη, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ με τις ευλογίες της κυβέρνησης προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Ζητά να καταδικασθούν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων σε χρηματική ποινή ποσού 1.500 ευρώ και σε προσωπική κράτηση έξι μηνών έκαστος.

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Ρεβύθη στο facebook:

Η διοίκηση της των Σταθερών Συγκοινωνιών {ΣΤΑ.ΣΥ} με τις ευλογίες της κυβέρνησης προφανώς.

    Ζητάει την καταδίκη σε 6μηνη φυλάκιση του Προέδρου και του Γραμματέα του σωματείου των Εργαζομένων, καθώς και την επιβολή «προσωπικού»προστίμου 1.500 ευ΄ρω στο καθένα, για την συμμετοχή μας στη 3ωρη στάση εργασίας, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, κατά του αντεργατικού εκτρώματος ν.4808/21 του υπουργού 0 ένσημο, Χατζηδάκη.
    Συνάδελφοι ΟΛΩΝ των κλάδων της χώρας μας, έχουμε την γνώμη, ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο από το κίνημα.

«Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.