Έναν χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Περιφεριάρχης Βορείου Αιγαίου!


 


Υποψήφιος περιφερειάρχης στο βόρειο Αιγαίο θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής ειδήσεων του MEGA με καταγωγή από την Μυτιλήνη, Σταμάτης Μαλέλης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάϊου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Σταμάτης Μαλέλης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του σε συνέντευξη τύπου το Σάββατο στο ξενοδοχείο Lesvion στην προκυμαία Μυτιλήνης στις 13:00 το μεσημέρι.

Ο κ. Μαλέλης είναι ο δεύτερος που ανακοινώνει υποψηφιότητα για το βόρειο Αιγαίο τόσο νωρίς μετά τον νυν περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που επισκέπτεται συχνά τη γενέτειρα του Μυτιλήνη, διατηρεί συνεχή επαφή με τις τοπικές αρχές και τους συντοπίτες του, έχοντας μεσολαβήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την δημοσιοποίηση και επίλυση προβλημάτων της κοινωνίας στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο δημοσιογράφος είχε εδώ και καιρό αφήσει να εννοηθεί ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επανέλθει στα κοινά σε τοπικό επίπεδο, και ειδικά το να διεκδικήσει την Περιφέρεια, και μάλιστα το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιούσε σειρά επαφών στη Μυτιλήνη, για να «χτίσει» τις βάσεις ανακοίνωσης των προθέσεών του.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ξεκίνησε την επαφή του με τον Τύπο στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ακολούθως εργάστηκε στο πολιτικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ ακολουθώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου σε δεκάδες ταξίδια του στο εξωτερικό.

Έχει διατελέσει διευθυντής  ή αρχισυντάκτης σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και  από τον Οκτώβριο του 2019 επανήλθε στο MEGA μετά από 27 χρόνια, το οποίο ξαναβγήκε στον αέρα στις 17 Φεβρουαρίου.

Το 2018 πήρε το ειδικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για τις καινοτομίες που επέφερε στην ελληνική τηλεόραση.

Στον έντυπο Τύπο αρθρογράφησε στις εφημερίδες Καθημερινή, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Εφημερίδα των Συντακτών, Ελεύθερος Τύπος και άλλες. Ξεκίνησε από τις φοιτητικές εφημερίδες Αγωνιστής και Φοιτητής.

Το 2009, ο Σταμάτης Μαλέλης δημιουργεί την πρώτη σχολή τηλεόρασης, την New Media Studies.

Στην πολιτική του διαδρομή , από  πολύ μικρός εντάχθηκε στην ΚΝΕ και σε ομάδες εξωκξοινοβουλευτικής Αριστεράς , ενώ το 1979  εντάχθηκε στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Το 2011 στην ΔΗΜΑΡ της οποίας υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι ιδρυτικό μέλος του ΚΙΝΑΛ  και μέλος της ΚΠΕ  

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.