Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν ""Οι δεσμοί με την Ελλάδα δεν πρέπει να διαταράσσονται με εντολή τρίτων""


 

 


 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΝΚΕΡΟ εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Saeed Khatibzadeh, σχολίασε μέσω Twitter ότι οι «αρχαίοι δεσμοί» της χώρας του με την Ελλάδα δεν πρέπει να διαταράσσονται «λόγω λανθασμένων κρίσεων» και κατόπιν «εντολής τρίτου», εννοώντας τις ΗΠΑ, με τους Ιρανούς να υποστηρίζουν ότι για το τάνκερ που κατασχέθηκε στην Κάρυστο (υπό ιρανική σημαία) δόθηκε αμερικανική εντολή στη χώρα μας.

«Οι αρχαίοι δεσμοί της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με την Ελλάδα και τον σπουδαίο λαό της βασίζονταν πάντα στον αμοιβαίο σεβασμό. Η σχέση μας δεν πρέπει να αμαυρώνεται από βαθιά κοντόφθαλμες παρανοήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ληστείας κατ’ εντολή τρίτου. Το πλήρωμα των δεξαμενόπλοιων είναι ασφαλές και καλά στην υγεία του», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.