Πήλιο: Κατάπιε γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει


Αγρότης 35 ετών σε απομακρυσμένο χωριό του Πηλίου κατάπιε το μεσημέρι της Τρίτης γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Στην αποθήκη του σπιτιού του κατανάλωσε το φάρμακο στις 12.30 το μεσημέρι και δύο ώρες αργότερα πήγε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, τρέμοντας και φωνάζοντας πως δεν θέλει να ζει.

Ηταν σε κατάσταση σοκ και η ζωή του σε άμεσο κίνδυνο. Εξήγησε με κόπο στους γιατρούς πως πήρε δύο κουταλιές από το φάρμακο και αμέσως έγινε πλύση στομάχου , ενώ προσπάθησαν να τον σταθεροποιήσουν.

Το Κέντρο Υγείας δεν είχε βάρδια ασθενοφόρου εκείνη την ώρα καθώς οι ελλείψεις είναι μεγάλες και ακάλυπτες, γι αυτό και κλήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο, η οποία έφτασε στη Ζαγορά στις 4 το απόγευμα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , έχει σταθερή κλινική εικόνα.

Πηγή: gegonota.news


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.