ΙΤΑΛΙΑ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

 Ευλογιά των πιθήκων: Εξαπλώνεται και χτυπά κυρίως άνδρες-Πιθανότητα μετάδοσης με σεξουαλική επαφή

 ΙΤΑΛΙΑ... ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

Οι γιατροί του νοσοκομείου λοιμωδών νοσημάτων της Ρώμης Λάτζαρο Σπαλαντσάνι διέγνωσαν το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ιταλία.

Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στην χώρα αφού έκανε διακοπές στις Κανάριες νήσους. Ο ασθενής έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας, βρίσκεται σε απομόνωση και η γενική κατάσταση της υγείας του στη φάση αυτή δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Καταβάλλεται προσπάθεια, τέλος, με στόχο να ειδοποιηθούν όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή με τον νέο τις ημέρες πριν διαγνωσθεί με την ασθένεια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.