ΔΕΝ στέλνουν για πρώτη φορά στην ιστορία Εύζωνες στη Ν.Υόρκη


Για πρώτη φορά στην ιστορία η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη δεν θα έχει Εύζωνες! 

Μέσα ενημέρωσης της ομογένειας όπως το  HellenicDailyNews δημοσιεύουν  την είδηση αναφέροντας ότι  «δεν φαίνεται να αλλάζει η αρνητική στάση των αξιωματικών, που είχαν επικαλεστεί το πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HellenicDailyNews η αεροπορική εταιρεία Delta Airlines θα κάλυπτε όλα τα έξοδα των εισιτηρίων του Αγήματος της Προεδρικής Φρούρας!»

Αν καταλαβαίνουμε σωστά όσοι λένε όχι στην αποστολή των Ευζώνων «τα ρίχνουν» στην Προεδρική Φρουρά που υποτίθεται δεν έχει επαρκή χρόνο για να προετοιμαστεί; Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να σταθεί αυτή η εξήγηση . Η Προεδρική Φρουρά γνωρίζει εδώ και …159 χρόνια για την παρέλαση στη Νέα Υόρκη. Άλλη πρέπει να είναι η αιτία...

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.