Ιωάννινα: Μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε ΚΕΠ μπροστά στα παιδιά της


Να δώσει τέλος στη ζωή της μέσα σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) προσπάθησε μία γυναίκα στα Ιωάννινα, μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ξένης καταγωγής είχε μεταβεί στο ΚΕΠ που υπάρχει στην περιοχή μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της.

Οταν θεώρησε πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη δουλειά της για την οποία απευθυνθεί στο ΚΕΠ έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού έκανε την προσευχή της, έδειξε πως είχε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της με το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, να αφοπλίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τη γυναίκα. Κατόπιν μετέφεραν τα δύο παιδάκια της σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να τα ηρεμήσουν, αφού όπως ήταν αναμενόμενο αναστατώθηκαν από αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι τους μετέβησαν στο Α.Τ Ιωαννίνων .

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.