Λαβρόφ ""Θα στηριχτούμε στούς εαυτούς μας""


 


 Μήνυμα προς όλες τις δυτικές κυβερνήσεις έστειλες ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ λέγοντας ότι «πλέον θα στηριχτούμε στους εαυτού μας».

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ:

«Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά θα τελειώσουν. Και αυτή τη φορά η Δύση θα αναγνωρίσει την πραγματικότητα που δημιουργείται «στο έδαφος». Θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει ότι δεν μπορεί να καταπατάει συνεχώς και ατιμώρητα τα ζωτικά συμφέροντα της Ρωσίας και των Ρώσων, οπουδήποτε ζουν.

Παρατηρούμε τις προσπάθειες δυτικών κυβερνήσεων, τουλάχιστον πολλών από αυτές, να «πάνε με τα νερά» της ρωσοφοβίας σε καθημερινό επίπεδο και ακόμα να «παίζουν» με αρνητικά και αισχρά αισθήματα. Αυτό μας ανησυχεί.

Όταν θα περάσει η οργή της Δύσης και θα καταλάβει ότι η Ρωσία υπάρχει, η Ρωσία δεν εξαφανίστηκε και, είμαι πεπεισμένος, δυναμώνει κάθε χρόνο.

Εάν θελήσουν να προτείνουν την επανεκκίνηση των σχέσεών μας, θα το σκεφτούμε σοβαρά αν το χρειαζόμαστε αυτό ή όχι και τόσο πολύ. Θα στηριχτούμε μόνο στους εαυτούς μας και στις χώρες που αποδείχθηκαν αξιόπιστες και δεν χορεύουν το ζουρνά που το βαράνε οι άλλοι».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.