Ξαφνικές ανακατατάξεις στήν Ασφάλεια Αττικής:Οι επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών απομακρύνονται απο τις θέσεις τους!!


 


  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ασφάλεια Αττικής, καθώς - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - απομακρύνονται ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπως και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών.

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένεται να ανακοινωθούν - ακόμη και μέσα στην ημέρα - στην Ασφάλεια Αττικής, καθώς ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών πρόκειται να μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνωμή.

Πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών έχει ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών, ενώ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με εγκλήματα, όπως τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, αλλά και την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.