Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους στήν Μονεμβασιά!!


 


 Φως στο σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στη Μονεμβασιά όπου ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανή, επιχειρούν να ρίξουν οι Αρχές, με τους συγγενείς των θυμάτων να μιλούν ανοιχτά για έγκλημα.

Ο 52χρονος για άγνωστους λόγους παρέσυρε και σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου όχι μόνο χτύπησε τους δύο 77χρονους, αλλά επέστρεψε και αποτελείωσε τον έναν από τους δύο.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο σημείο στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσε για αδιευκρίνιστους λόγους πάνω στη χαμηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο φίλοι.

Αφού γκρέμισε τα θύματά του από τη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε τον πρώτο άνδρα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου για περισσότερο από 200 μέτρα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά για να χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο τον δεύτερο ηλικιωμένο που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από περαστικούς.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τραγικό συμβάν  που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. Το ΙΧ κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, γύρω στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο οδηγός, επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας.
Θα συνέχιζε την πορεία θανάτου

Ο δράστης ίσως να είχε προκαλέσει περισσότερα θύματα εάν την τρίτη φορά που επέστρεψε στο σημείο δεν του είχε κόψει το δρόμο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο ο δράστης προσπάθησε να εμβολίσει.

Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.
Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι παραμένουν σοκαρισμένοι, μετά την επίθεση ενός 52χρονου οδηγού με το αυτοκίνητο του εναντίον δύο ηλικιωμένων , που έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο.

Σοκαρισμένος ο Παναγιώτης Σαρμπάνης, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, πως είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του. «Περιμέναμε το ασθενοφόρο και ήρθε το αμάξι βολίδα, ο ίδιος πάλι. Ξεσηκώθηκαν όλοι έβαλαν τις φωνές», ανέφερε αρχικά ο κ. Σαρμπάνης.

«Όπως ήταν ο αδερφός μου ξαπλωμένος στο έδαφος, τον πέρασε από πάνω για δεύτερη φορά και τον έσυρε 400 μέτρα μακριά. Μετά έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον άλλο για να τον αποτελειώσει» πρόσθεσε  κάνοντας λόγο για καθαρό έγκλημα εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δράστης θα οδηγηθεί πιθανότατα σήμερα στον εισαγγελέα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.