Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου στήν Ελλάδα από σήμερα 2 Μαϊου έως καί 4 Μαϊου!!


 


 Μετά από πρόσκληση της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο βασιλιάς και η βασίλισσα των Βέλγων θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από τις 2 έως τις 4 Μαΐου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στην Αθήνα ξεκινά τη Δευτέρα 2 Μαΐου, στις 15:00, με την τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ακολούθως, στις 15:10, με την επίσημη τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 15:20 η ακολουθεί τελετή παρασημοφόρησης του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου, καθώς και της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και αμέσως μετά, στις 15:40, κατ’ ιδίαν συνάντηση του βασιλιά και της βασίλισσας με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον κύριο Παύλο Κοτσώνη.

Στη συνέχεια, στις 16:05, ο βασιλιάς και η βασίλισσα των Βέλγων θα μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Θα ακολουθήσουν, στις 16:20, διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και στις 16:50 η βασίλισσα Ματθίλδη θα μεταβεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου θα έχει, στις 17:15, συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα ολοκληρωθεί με το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 20:00, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, στις 08:45, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του βασιλιά και της βασίλισσας των Βέλγων στο Κέντρο Υποδοχής «Αντάμα» και στις 10:30 είναι προγραμματισμένη επίσκεψή τους στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου.

Αμέσως μετά, στις 11:20, το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου θα συμμετάσχει σε ακαδημαϊκή συνάντηση στο ξενοδοχείο «Grecotel Cape Sounio» και στις 14:00 θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο του Θορικού.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 20:00, θα λάβει χώρα εκδήλωση που διοργανώνεται από τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Βελγίου προς τιμήν της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 10:00, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου θα ξεναγηθούν στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.