19 οι νεκροί από την κατάρρευση κτηρίου στην Τεχεράνη.Συνεχίζονται οι ερευνες


 


 Στους 19 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την κατάρρευση την Δευτέρα ενός υπό ανέγερση πολυώροφου κτιρίου στο Αμπαντάν, στο νοτιοδυτικό Ιράν, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο ημιεπίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

Ο Ισχάν Αμπασπούρ, αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Χουζεστάν, τόνισε ότι μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι 37 και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Περίπου 2.000 εργαζόμενοι συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης που θα συνεχιστούν μέχρι να ανασυρθεί και το τελευταίο θύμα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Την Τρίτη, το πρακτορείο ειδήσεων Mizan μετέδωσε ότι 10 άτομα συνελήφθησαν για την κατάρρευση του κτιρίου που ήταν ακόμη υπό κατασκευή.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο εργολάβος που επέβλεπε τις εργασίες και ο ιδιοκτήτης, ανέφερε ο εισαγγελέας της πόλης, ο Χαμίντ Μαρανιπούρ. Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της καταστροφής.

Το κτίριο βρισκόταν στον κεντρικό, πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Τα γειτονικά κτίρια στεγάζουν εμπορικές δραστηριότητες ή γραφεία.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.