Στις 17 Ιουνίου η νέα εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ κατά της διαδικασίας των ομαδικων απολύσεων


 



Για τις 17 Ιουνίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ κατά της διαδικασίας των ομαδικών απολύσεων των 1060 εργαζομένων της μεταλλουργίας.

Το αίτημα αναβολής υπέβαλαν οι δικηγόροι της εταιρείας και δέχθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, καθώς μέχρι τότε παραμένει σε ισχύ η προσωρινή διαταγή που έχουν κερδίσει για πάγωμα των απολύσεων.

Κατά πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ειδικού διαχειριστή της ΛΑΡΚΟ επέδειξαν διάθεση επανάληψης των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους για τους όρους αποζημίωσης και επαναπρόσληψης όσων θα χρειαστούν για τη συνέχιση της λειτουργίας της μεταλλουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών στους δυο παράλληλους διαγωνισμούς πώλησης της ΛΑΡΚΟ, από το ΤΑΙΠΕΔ και τον Ειδικό Διαχειριστή, πήρε για πολλοστή φορά παράταση ενός μήνα, δηλαδή μέχρι τις 5 Ιουνίου. Στην τυπική διεκδίκηση της ΛΑΡΚΟ έχει απομείνει μόνο η κοινοπραξία ΓΕΚ - AD Holdings

Εν τω μεταξύ το Ευρωδικαστήριο προ δύο ημερών απέρριψε οριστικά την προσφυγή της ΛΑΡΚΟ κατά των αποφάσεων της Ευρ. Επιτροπής για τις κρατικές εγγυήσεις -που θεωρήθηκαν ενισχύσεις- και δόθηκαν στην εταιρεία μεταξύ 2008 και 2011.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.