ΑΠΟ 12/5 ΕΩΣ 15/5 ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ 1ο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΡΑ 25.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:30 Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!!


 




Με την ομιλία του γραμματέα του κόμματος, Γιάνη Βαρουφάκη ξεκινάει σήμερα Πέμπτη το Β’ μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 που διεξάγεται από τις 12 έως τις 15 Μαΐου. Με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 απηύθυνε σχετικό κάλεσμα:

«Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε ζωντανά, μαζί! Απόψε βρισκόμαστε ξανά όλες και όλοι μαζί στην μεγάλη, ανοιχτή πολιτική ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στις 19.30 στην Αθήνα, στον Ελληνικό Κόσμο, παρουσία και του πρώην ηγέτη των Εργατικών της Βρετανίας και συνοδοιπόρου μας στην Προοδευτική Διεθνή, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ενώνουμε τις φωνές μας για να δηλώσουμε με όλη μας τη δύναμη προς όσους υπονομεύουν το μέλλον, τις ζωές μας, την προοπτική αυτού του τόπου και της Ευρώπης, πως η “Ρήξη, είναι η μόνη απάντηση στην κρίση”.

Προχωράμε, λοιπόν, δυνατά. Προχωράμε μαζί. Αποφασίζουμε μαζί. Δυναμώνουμε!».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.