Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 11% ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...ΠΟΥ????



Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 11% ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...ΠΟΥ????

ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ .....

ΤΟΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΡΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΤΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗς ΑΞΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΆ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ..

Νέα αύξηση του πληθωρισμού στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Eurostat, έκαναν άλμα κατά 10,7% σε ετήσια βάση τον Μάιο. Σε επίπεδο Ευρωζώνης, ο πληθωρισμός καταγράφει ξανά υψηλές πτήσεις με νέο ιστορικό υψηλό ρεκόρ μετά από αυτό του 7,4% τον περασμένο μήνα, στο 8,1%. Το ποσοστό είναι υψηλότερο των εκτιμήσεων για 7,4%.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ο πληθωρισμός στη χώρα μας σε ετήσια βάση, έφτασε τον Απρίλιο στο 10,2%, επιστρέφοντας στα επίπεδα της δεκαετίας του ’90.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.