η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Twitter για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν.

 

 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Twitter για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν.

η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε ανάρτησή της στο Twitter για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν.

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Εμανουέλ για την επανεκλογή του ως Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Χαίρομαι που μπορώ να συνεχίσω την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας και να προωθήσω την κοινή μας ευρωπαϊκή μοίρα», αναφέρει στην ανάρτησή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

President GR
@PresidencyGR
Mes chaleureuses félicitations à @EmmanuelMacron pour sa réélection à la Présidence de la République française. Je me réjouis de pouvoir continuer l'excellente coopération entre la France et la Grèce et avancer notre destin européen commun.
10:14 μ.μ. · 24 Απρ 2022
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.