Novartis: Επιχειρούν να τιμωρήσουν όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεση



Ο κ. Στουρνάρας είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση μετά τις κατηγορίες του Μανιαδάκη», τόνισε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento σε συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας στο Kontra24 και στην Αναστασία Γιάμαλη.

«Άκρα του τάφου σιωπή»
Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis και τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, τόνισε: «Όταν αποδόθηκαν οι κατηγορίες εναντίον μου, 19 Ιανουαρίου του 2022 και πήγα στην ανακρίτρια για να πάρω προθεσμία πριν να απολογηθώ, υπήρχαν όλα τα κανάλια για να δείξουν ότι οδηγούμαι στην ανακρίτρια με 4 κακουργήματα. Αυτοί προχθές που έκανα τις μεγάλες αποκαλύψεις, που είχαν ενδιαφέρον όλα αυτά και έπρεπε να ρωτήσουν, να μάθουν, να μεταφέρουν στον κόσμο, απουσίαζαν. Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν από την Κυριακή μετά τις αποκαλύψεις του Documento, δεν υπάρχει κιχ. Υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή».
Ακόμα, αναφερόμενος σε Μανιαδάκη και Στουρνάρα τόνισε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας, είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση μετά τις κατηγορίες του Μανιαδάκη. Δηλαδή ο Μανιαδάκης λέει συγκεκριμένα ότι 20 Απριλίου του 2018, τον κάλεσε στην Τράπεζα τη Ελλάδας παρακαλώ ο κ. Στουρνάρας ως Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, και του είπε ότι «ξέρουμε ότι είσαι προστατευόμενος μάρτυρας, εάν δεν έρθεις με το μέρος μας θα σε γ…ε». Άφησε να εννοηθεί ότι είναι μια Αγία Τριάδα, με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, ο οποίος ετοίμαζε μάλιστα νομοθετικό πλαίσιο για να γίνει τι; Για να διωχθούν και να εξοντωθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι εισαγγελείς».
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.