Σαγκάη .Νέο σκληρό lock down και κατακόρυφη αύξηση αυτοκτονιών...Θανάτωση κατοικιδίωνόσων νόσησαν με κορονοϊό!!


Αδιανόητες σκηνές στη Σαγκάη μετά την απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης να επιβάλλει σκληρό lockdown στο πλαίσιο της προσπάθειας για να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα κορονοϊού. Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνονται εικόνες απόλυτης φρίκης με άτομα που φορούν προστατευτικές στολές και μαζεύουν ζώα, των οποίων οι ιδιοκτήτες νόσησαν με κορονοϊό, προκειμένου να τα θανατώσουν.


Σε άλλο βίντεο άτομο που φορά προστατευτική στολή για τον κορονοϊό έρχεται σε αντιπαράθεση με γυναίκα που διαμαρτύρεται και δεν διστάζει να της ασκήσει βία, χτυπώντας την. Οι πιέσεις εντείνονται προς τις αρχές της πολυπληθέστερης κινεζικής πόλης - και μιας εκ των πλουσιότερων - από τους κατοίκους, οι οποίοι εμφανίζονται ολοένα και πιο απογοητευμένοι, καθώς οι περιορισμοί τραβούν σε μάκρος, με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να δυσκολεύονται να βρουν επαρκείς ποσότητες τροφίμων και φαρμάκων.

Την ίδια ώρα, αύξηση έχει καταγραφεί στις αυτοκτονίες πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες του σκληρότερου lockdown «μηδενικής Covid» που έχει επιβληθεί ποτέ, κάνει αναφορά και η βρετανική Daily Mail. Πολίτες θετικοί στον κορονοϊό μεταφέρθηκαν σε μαζικά κέντρα καραντίνας, όπου οι συνθήκες θεωρούνται άσχημες και ανθυγιεινές. Τα σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, 23.342 πολίτες στη Σανγκάη βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο μόνο 994 εμφάνισαν συμπτώματα. Στο τελευταίο κύμα πάνω από 200.000 κρούσματα έχουν καταγραφεί, αν και δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι. Το κινεζικό χρηματοοικονομικό κέντρο της Σανγκάης θα αρχίσει να χαλαρώνει το lockdown σε κάποιες περιοχές από σήμερα, ενώ οι αρχές πασχίζουν να αρχίσει και πάλι να κινείται η πόλη ύστερα από δύο και πλέον εβδομάδες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.