Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2022

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??

Η δήλωση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου χθες στη Βουλή , σύμφωνα με την οποία
«δεν είναι η καλύτερη περίοδος να μιλάμε κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ»
, προκαλεί αντιδράσεις αλλά και σκέψεις για το τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει στα ελληνοτουρκικά η ελληνική κυβέρνηση. 

Το ερώτημα αφορά και στην αντιπολίτευση και ειδικά την αξιωματική που φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει «σηκώσει τον κόσμο» από χθες.

Δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση από τη δήλωση Παναγιωτόπουλου.

 Σε άλλες εποχές μάλλον θα είχε τεθεί θέμα παραμονής του.

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι προσπαθούν να πείσουν ότι το Αιγαίο είναι βιλαέτι τους. Με πράξεις, όχι με λόγια. Στο χάρτη η πτήση τουρκικού ATR στη Θάσο!

 Militaire.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.