Επίθεση χάκερ στην Gazprom Neft


Η ιστοσελίδα της Gazprom Neft, του πετρελαϊκού βραχίονα του ρωσικού κολοσσού του φυσικού αερίου Gazprom, κατέβηκε σήμερα, θύμα όπως φαίνεται επίθεσης χάκερς, στο πλαίσιο της κυβερνοεκστρατείας κατά ιστοσελίδων που συνδέονται με το Κρεμλίνο η οποία έχει εξαπολυθεί λόγω της ρωσικής επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας.

Οι χάκερς ανέβασαν στην ιστοσελίδα ανακοίνωση που υποτίθεται προερχόταν από τον Αλεξέι Μίλερ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Gazprom και άνθρωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν με την οποία επέκρινε την αποστολή των δεκάδων χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία.

Η ιστοσελίδα της Gazprom κατέβηκε αμέσως μετά. Εκπρόσωπος της εταιρείας χαρακτήρισε «ανοησίες» την ανακοίνωση.

Ο Αλεξέι Μίλερ κάλεσε τον περασμένο μήνα τους 500.000 εργαζόμενους της Gazprom να συσπειρωθούν γύρω από τον Πούτιν για την διαφύλαξη της Ρωσίας ως μεγάλης δύναμης απέναντι στις ξένες προσπάθειες για την καταστροφή της.

Η ιστοσελίδα του ρωσικού πρακτορείου TASS δέχθηκε τον Φεβρουάριο επίθεση χάκερς, οι οποίοι ανέβασαν μήνυμα προς την Μόσχα να σταματήσει την επίθεση κατά της Ουκρανίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.