Εργαζόμενοι στήν COSCO!! Στάση εργασίας και 24 ωρη απεργία για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας!!


 


  Με 24ωρη απεργία συνεχίζουν μετά τη στάση εργασίας που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO.

Την απόφαση αυτή πήραν οι εργαζόμενοι σε Γενική Συνέλευσή τους, που συγκάλεσε το σωματείο τους, η ΕΝΕΔΕΠ.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν στο χώρο ΣΕΜΠΟ στο λιμάνι του Πειραιά και απαιτούν απο την εργοδοσία συγκεκριμένη πρόταση για την υπό διαπραγμάτευση Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΝΕΔΕΠ σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «η εργοδοσία, μήνες τώρα, ψάχνει αφορμές και δικαιολογίες για να μην καταθέσει γραπτή πρόταση. Το τελευταίο μάλιστα πρόσχημά της είναι η απαίτησή της να αποσύρουμε την αγωγή μας για τη νομιμότητα των αρχαιρεσιών του δικού της "σωματείου"». 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.