Ρόδος: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη δίπλα στο σπίτι του. Ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του.


Νεκρός βρέθηκε ένας μεσήλικας ο οποίος από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο ίδιος άφησε νωρίτερα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους στην οικογένειά του και το οποίο εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, τον άνδρα εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο και αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφθασαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ρόδου και ο ιατροδικαστής για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.