Κατέρρευσε ένας ακόμα υγειονομικός απεργός πείνας....


ΟΙ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ......

Κατέρρευσε μετά από 20 ημέρες απεργία πείνας ο ανεμβολίαστος υγειονομικός Νίκος Τριβελάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Την ώρα που τα ΜΜΕ έχουν «θάψει» τελείως το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που βρίσκονται σε απεργία πείνας και ζητούν πίσω τις ζωές τους και την ελευθερία τους ένας από τους πέντε υγειονομικούς δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Ο Ν.Τριβελάς κατέρρευσε το Σάββατο έξω από το υπουργείο Υγείας, εκεί που βρίσκεται μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους του, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αναστολές εργασίας.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.