ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΠΝΟΥΣ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΒΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΠΝΟΥΣ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΒΕΡ  ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κτήριο μελετών της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας. Από τη φωτιά υπάρχει ένας νεκρός,μεχρι στιγμης    ενώ 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν
.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η φωτιά ξεκίνησε στον δεύτερο όροφο. Λόγω των ξύλινων δαπέδων, οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλο το κτήριο. 

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για «δηλητηριώδη μπλε - μαύρο καπνό».

Τέσσερις στρατιωτικοί επιστήμονες αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα παράθυρα από το φλεγόμενο ινστιτούτο στο Τβερ, το οποίο αναπτύσσει νέα διαστημικά και οπλικά συστήματα. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.