ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ  ΝΤΑΧΑΟΥ 

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου,  βορειοδυτικά του Μονάχου στη Γερμανία, ήταν το πρώτο οργανωμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης που δημιούργησαν οι Ναζί το 1933.

 Σχεδόν δώδεκα χρόνια αργότερα, στις 24 Απριλίου του 1945, ένοπλες αμερικανικές δυνάμεις απελευθέρωσαν τους κρατούμενους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Υπήρχαν γύρω στους 30.000 πεινασμένοι κρατούμενοι .

ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  ΠΟΣΟ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ KAI ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ,,ΜΕ ΤΟ ...ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ....ΚΑΙ ΤΟΥ ....ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.... ΔΕΝ  ΧΟΡΤΑΊΝΕΙ ΠΟΤΕ..
ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.