Μέγκαν και Χάρι συναντήθηκαν με την Ελισάβετ μετά από δυο χρόνια



Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός τους.

Η συνάντηση έγινε στο κάστρο του Ουίνσορ, όπου μένει μόνιμα τους τελευταίους μήνες η Ελισάβετ, ενώ το Skynews μετέδωσε ότι ίσως υπήρξε και συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο, μια πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Το ζεύγος, που μένει μόνιμα στην Καλιφόρνια μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, έκανε μια στάση στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν μεταβεί στην Ολλανδία για να παραστεί στους Αγώνες Invictus, οι οποίοι γίνονται υπό την αιγίδα του Χάρι.

Ο Χάρι είχε συναντηθεί με την Ελισάβετ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ είχε να τη δει περίπου δύο χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν έχει πάει ξανά στη Βρετανία. Ο Χάρι δεν παρέστη στο μνημόσυνο του παππού του, Φίλιππου στις 29 Μαρτίου, προκαλώντας νέο γύρο υποθέσεων για τη σχέση του με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Το περιεχόμενο της συνάντησης και τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους, δεν έχουν γίνει γνωστά.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.