Πόλεμος στήν Ουκρανία:Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Θ.Σιδέρης εξαναγκάστηκε σέ παραίτηση από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ!!


 Ο ΛΟΓΟΣ;;;Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΖΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ!!


Ο δημοσιογράφος Θωμάς Σίδερης αναγκάστηκε ουσιαστικά σε παραίτηση, από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο, ο δημοσιογράφος καταγγέλλει ψυχολογική βία από τη διεύθυνση του Πρώτου Προγράμματος και «προληπτικό έλεγχο» για τον σχεδιασμό του επόμενου ντοκιμαντέρ.

Αυτό όμως που όπως φαίνεται ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» για τον δημοσιογράφο, είναι το ότι αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου, καλεσμένος στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του Χρ. Μιχαηλίδη, θα είναι ο δημοσιογράφος των «Νέων» Ηλίας Κανέλλης, που μερικές εβδομάδες πριν, είχε εξαπολύσει μια ανηλεή επίθεση, μέσω social media στον Θωμά Σίδερη, χαρακτηρίζοντάς τον «ανδρείκελο του Πούτιν» και «παλιάνθρωπο», έπειτα από εκπομπή του, για το νεοναζιστικό Τάγμα «Αζόφ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θωμάς Σίδερης είχε στοχοποιηθεί και είχε δεχθεί απειλές, μετά από εκείνη την εκπομπή.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.