«Οι γαλλικές εκλογές και οι ελληνικές ελίτ που «καίγονται» για το αποτέλεσμα»-Δημ.ΣταθακόπουλοςΤου Δρα Δημ. Σταθακόπουλου 

''Με αφορμή τις Γαλλικές εκλογές,  διαπιστώσεις για την Ελλάδα'' 
Δεν ψηφίζουν σε ΗΠΑ, Γερμανία,  Γαλλία,  Αγγλία  οι Έλληνες   ( πλην όσων ζουν εκεί,  έχουν διπλή υπηκοότητα ) , εν τούτοις κάποιοι αυτοθεωρούμενοι “Ελίτ / κοσμοπολίτες” “καίγονται ” για τα αποτελέσματα των εκλογών,  αποδεχόμενοι ( ρεαλιστικά  λένε ) την υποτακτική μοίρα της Ελλάδας στις “προστάτιδες” δυνάμεις.  Αφού η μοίρα της χώρας  εξαρτάται από τα συμφέροντα των “μεγάλων” ξένων και φυσικά τον εκλεγμένο ηγέτη τους,  σ’ έναν κόσμο αλληλεπιδράσεων .
Είναι οι καθολικοί διάδοχοι αυτών που έδεσαν τη χώρα ήδη από το 1821 στη μοίρα της ανημποριάς και του εξαρτώμενου προτεκτοράτου, στερώντας ( ή και σαμποτάροντας )  ήδη από τότε μέχρι και σήμερα , τη δυνατότητα  γνήσιας , ανεξάρτητης πορείας του τόπου , όπου θα στηριζόταν στις δυνάμεις του , προσφέροντας συμμαχία και όχι παρακαλώντας για προστασία και δανεισμό.
Δυστυχώς για τους πολλούς που δυσφορούμε με όσα ιστορικά συμβαίνουν,  κερδίζουν και ορίζουν το παρόν και το μέλλον,  οι λίγοι “πεφωτισμένοι” .
Και υπάρχουν τέτοιοι σε όλα τα κόμματα/ τάσεις,  παγκοσμίως, αλλά και εδώ.
Φυσικά οι διαπιστώσεις δεν αλλάζουν κάτι,  αν δεν υπάρχει οργανωμένη δράση.
Υπάρχει μια διεθνής κοινωνία, κατακερματισμένη, μέσα στα βάσανά της ( πολέμους, οικονομία,  σίτιση, υγεία) , που δεν μπορεί – απ’ ότι φαίνεται –  να διεκδικήσει ούτε τα στοιχειώδη.  Αντιθέτως δέχεται την επιδοματική της  μοίρα, και λέει κι ευχαριστώ .
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.